Kyckling är gott och bra och kan varieras mycket!
Jag gillar de här kycklinginnerfiléerna. De är små och går snabbt att tina om man inte planerat middagen så långt i förväg och plockat ur frysen. Och de är mörare än kycklingfiléer, tycker jag.
Man kan t ex skära dem i bitar, steka i smör, blanda i en halv Kvibile ädelost och lite/mycket grädde, och därefter skära ner lite tomater.
Sen har man en god och mättande middag. Och mina hemmaodlade bönor var gott till! Mina sista hemmaodlade bönor, snyft...:-(
Pizzagratäng till fredagsmyset
-
Grönsakspizza Hör du också till dem som vill ha fler tips på hur du får in
mer grönsaker i din mat? Idag bjuder jag på en riktigt smakrik variant av
pizzag...
1 vecka sedan
Odlar också bönor, både bryt- och vax-. Håller med dig, de är såååå goda. Äter så mycket jag hinner och förväller och fryser in resten, men de är ju absolut bäst färska.
SvaraRadera