I morse i köket på vårt vandrarhem här i Kivik ser jag hur ett par plockar fram grädde och ägg ur kylen vid frukosttid. Ana LCHF...:-)
Jag frågade om de åt LCHF och det hade de gjort sedan april -2009. Båda var lyriska, hade tappat ca 15kg/7 kg i vikt och mådde såååå bra. Eller som mannen sammanfattade det: "Äntligen kan man äta god mat utan dåligt samvete!".
En plocktallrik till middag är aldrig fel. God krämig brieost, en gigantisk avokado, olika sorters korv, en skånsk "parmaskinka" och lite fetaoströra. Som sagt, helt utan dåligt samvete:-)!
I morgon blir det hotellfrukost här och de har den goda smaken att servera brie-ost till frukost, perfekt...
Pizzagratäng till fredagsmyset
-
Grönsakspizza Hör du också till dem som vill ha fler tips på hur du får in
mer grönsaker i din mat? Idag bjuder jag på en riktigt smakrik variant av
pizzag...
1 vecka sedan
Smaskens!!
SvaraRadera