Efter träningspasset passade det bra med lite god lax och en gräddig vitvinssås.
Laxen gratinerades idag med lite brieost, och kryddades med salt och citronpeppar.
Vitvinssås 4 personer
1 buljongtärning (fisk eller grönsak)
1 dl vitt vin eller matlagningsvin
2 1/2 dl creme fraiche
1 dl dill
1 rejäl klick smör
Låt vinet koka ner med buljongen ca 2-3 minuter. Tillsätt creme fraiche och dill och låt koka ihop.
Blanka av såsen med en klick smör innan servering.
En mycket god sås till fisk!
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
4 timmar sedan
Ser gott ut som vanligt :)
SvaraRaderaNice med tips på dillsås, det är ju så gott!