Rostasfilé är en annan favorit, som blir fin-fin på grillen.
Här är den marinerad med mycket vitlök och timjan.
Som tillbehör serverades:
Hasselbackschampinjoner:
Köp stora champinjoner. Ta bort foten och gör några skåror i champinjonerna, så långt ned som möjligt. Stick ned skivor av någon smakrik lagrad ost. In i ugnen på 200 grader ca 15 minuter.
Jag penslade på dem en gång efter ca 5 minuter med smält smör...
Foliegrillad Sparris med parmesan:
Lägg sparris på några lager folie. Häll på lite havssalt och skiva eller riv över lite parmesanost. En klick smör på toppen! Lägg på grillen ca 7-9 minuter.
Till detta en klick bearnaise i valfri storlek.
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
4 timmar sedan
Mums vad gott (om man bortser fran sparrisen ;-))
SvaraRaderaHaha, ja du får bortse från den:-)!
SvaraRadera