Plugg, plugg... En jätteintressant och mastig dag med massor av information! Och redan nu har jag läst lika mycket om kost/kroppen som läkarna gör på hela sin utbildning!! Och jag har MÅNGA timmar kvar som jag ska lära mig mer... Läskigt, men ingen nyhet. När människor har vita rocken på tar vi lättare till oss kostråd utan att ifrågasätta. Än så länge! En sådan här dag somnar man tidigt och en plocktallrik är ett bra alternativ. Parmesanfyllda oliver, vildsvinssalami, skinka, brieost, cambonzolaost och en klick creme bonjour soltorkad tomat.
Ha en härlig fredagkväll!
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
2 timmar sedan
Vad spännande! Lycka till med pluggandet =)
SvaraRaderaTack:-)!
SvaraRadera