Jag gillar pannkakor! Extra bra när man blir mätt av dem länge också istället för illamående-mätt och hungrig fort som jag blir av mjöl-pannkakor.
Den här gången gjorde jag dem lite extra goda, tycker jag själv, testa gärna!
Äppel & kanelpannkakor
Recept 2-3 personer
5 ägg
2 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 msk fiberhusk
1/2 tsk vaniljpulver
1 msk kanel
1-2 rivna äpplen
Vispa ihop smeten, häll i fiberhusk, kanel och vannilj och tillsätt äpplet som skalas och rivs på grova sidan på rivjärnet.
Ät som de är- väldigt enkelt. Eller ät med lite vispgrädde och bär.
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
2 timmar sedan
Japp, det får bli min lunch idag :-)
SvaraRaderaGott för oss som gillar äppelpaj...:-) Hoppas det smakade!
SvaraRaderaSka jag prova när barnbarnen är här i helgen.
SvaraRaderaJa Åse, jag tycker det är en bra barn-barn rätt:-) Hoppas de också tycker det!
SvaraRaderaTack Veronica för receptet på pankisarna! Dom blev mkt uppskattade både av barnbarn o vuxna sonen! Mättande o goda!Det blev vispad grädde samt tinade hallon till.
SvaraRaderaKul att höra Åse:-)!
SvaraRadera