Man får variera efter förmåga. Omelett är en vanlig helglunch för mig. Snabb, mättande och lätt att variera med olika fyllningar.
Svampstuvning, skinkstuvning, räkfylld...
Nu tog jag det jag hade hemma och det var lagrad prästost och en god chorizo-salami. Och ungefär 7 kantareller vilket skogen erbjöd denna gång... Det blev lite pizza över det hela med osten och korven. Och det är ju inget fel med det:-) Ofta på helgerna blir det bara att jag äter två gånger, och sen kanske något mellanmål. För när man äter en "hotell-frukost" på lördagmorgonen känns det liksom inte som om man behöver något så snart igen...
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
2 timmar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar