Vi ska äta det som våra kroppar är anpassade för. Och det är (tyvärr?) inte massa spannmål och socker.
Sen äter vi kött också. Kött är djur. Det som djuren äter ska vara det som de är anpassade för!
Djur som inte är naturbetesdjur får kraftfoder. Det är spannmål, och biprodukter från livsmedelsindustrin. Och det som djuren äter, det äter vi när vi äter djuren...
Naturbetesdjur uppföds långsamt. De går ute och betar, kan röra sig fritt och kan äta det som de är anpassade för, gräs och örter m m. Man använder inte antibiotika eller tillväxthormon.
Detta gör Naturbetesköttet både godare och nyttigare för oss! Vi kan här få i oss Omega 3, som annars mest fås via fisk!
Och är korna lyckliga blir jag lycklig:-)!
Min goda köttfärssås med strimlad vitkål stekt i smör med en skvätt grädde i...
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
2 timmar sedan
Allt som är lagat på köttfärs är smaskigt!=)) Jag lagade färsbiffar igår med lök å ost å annat gott i, mums så gott det blev! Lade ett par ostskivor på varje biff också som fick smälta ner innan jag åt, ååå det är SÅ gott!=))
SvaraRadera