Powered By Blogger

fredag 1 oktober 2010

Hamburgare!

Nu var det riktigt längesen jag åt denna favoriträtt:-).
Kanske för att grillen inte varit framme på länge. Tur att hamburgare i stekpannan också fungerar bra. Jag kryddar med salt, peppar och lite glutamatfri grillkrydda. Sen på med lite cheddarost, mums.
Åts med tomater, lök, avokado och en krämig coleslaw. Jättejättegott om jag får säja det själv. Det är verkligen goda tillbehör som gör den här maträtten. Och brödets roll är underordnad, jag tycker verkligen det! Men om man tycker att det är roligare att äta hamburgare utan bestick så får man fixa bröd till, allt går att lösa.

Hamburgerbröd
Recept 3-4 personer:
5 ägg
1 msk salt
2 dl Pofiber
1 msk bakbulver
Sesamfrö


Vispa ihop ägg med saltet så det blir lite skummigt. Häll i Pofiber, bakpulver och 1/2 dl sesamfrö. Häll upp på bakplåtspapper och gör så platta som möjligt. På de som ska vara ovansidan, strö över lite sesamfrön.
In i ugn ca 7 minuter på 200 grader.

4 kommentarer:

  1. Finns det fortfarande plats om man vill anmäla sig till 3 månaders rådgivning?

    SvaraRadera
  2. Hej Madde!

    Nästa webb-kurs börjar 4 november, om du vill kan du anmäla dig via hemsidan.
    http://www.kostvagen.se/

    Hälsningar
    Veronica

    SvaraRadera
  3. All things considered everything relies upon which kind of protein supplement you pick and subsequent to picking how to utilize it. A portion of the protein shakes have an excessive number of calories since they are produced to keep up the serious exercise program and help to assemble overwhelming muscles. While then again, a portion of the protein shakes have a little measure of calories.

    SvaraRadera
  4. This specific development serum has numerous favorable circumstances that has added to its consistently expanding prevalence, they are: Delicate eyes will value the common fixings found in this item. The capacity to accomplish results in a generally brief time frame.

    SvaraRadera