Idag bestod middagen av Faijtas.
Kyckling gratinerad med cheddarost. Serverad med en otroligt len och jättegod guacamole. Avokadona var riktigt fina idag!
Så här gör jag Guacamole:
2 avokado
1 vitlöksklyfta
1 tsk sambal olek
Lite cayennepeppar
2 msk creme fraiche
Lite lime
Mixas ihop och avnjut till tex-mex eller en köttbit!
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
6 timmar sedan
Oj så gott. Och vad smart att äta Fajitas utan brödet, då är det ju riktigt bra Lowcarbmat.
SvaraRaderaTack för din fina kommentar hos mig :)
Gjorde din guacamole igår. Har inte testat med CF förut, men det var fantastiskt gott! Perfekt balans mellan den lena avokadon, bett från sambal, syra från lime och CF som rundar av. Åt den till lammfärsbiffar kryddade med vitlök och spiskummin. Festmat! :-)
SvaraRaderaGott!
SvaraRaderaNä, jag brukade heller inte göra Guacamole med CF förut, men kände att det underlättade nu för mättnad och att det inte skulle bli för "light":-)
Lammfärsbiffar är verkligen festmat och FÖR längesen jag åt... Tack för påminnelsen:-)