Lunchrestauranger är som sagt ett meck ibland. Det går ofta att plocka bort tillbehör men man erbjuds inget alternativ. Det enklaste är att välja buffér, men ofta tycker jag att man ändå känner att man inte får det man betalar för.
Dock är Cliff Barnes ett undantag!
På fredagar serverar de alltid oxfilé med någon sås och det erbjuds alltid ett GI-tillbehör!
För mig som väljer bort även det, så får jag också lyxen av att få en extra oxfilébit istället för potatisen, det är inte illa!
Sen finns bara smör som serveras till brödet. Inget Lätt och Lagom här inte!
Så idag blev lunchen 3 bitar oxfilé med "sause diable" och 1 1/2 litet smörpaket på köttet.
Mätt, belåten och nöjd!
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
6 timmar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar