Lunchrestauranger är som sagt ett meck ibland. Det går ofta att plocka bort tillbehör men man erbjuds inget alternativ. Det enklaste är att välja buffér, men ofta tycker jag att man ändå känner att man inte får det man betalar för.
Dock är Cliff Barnes ett undantag!
På fredagar serverar de alltid oxfilé med någon sås och det erbjuds alltid ett GI-tillbehör!
För mig som väljer bort även det, så får jag också lyxen av att få en extra oxfilébit istället för potatisen, det är inte illa!
Sen finns bara smör som serveras till brödet. Inget Lätt och Lagom här inte!
Så idag blev lunchen 3 bitar oxfilé med "sause diable" och 1 1/2 litet smörpaket på köttet.
Mätt, belåten och nöjd!
Morotslåda med keso
-
Finlandssvensk julmat Morotslåda är en rätt som funnits med på alla julbord
sen jag var barn. Min finlandssvenska mamma hade med den traditionen från
sitt ...
2 dagar sedan


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar