Jag har en man som gillar falukorv!
Själv tycker jag att falukorv passar bäst med en hel del ketchup och stuvade makaroner... Som vi då inte äter längre, och då kan jag ärligt talat inte se något användningsområde för falukorv?
Fast kanske ska man göra den gamla klassikern Falukorv i ugn någon gång? Med mycket ost och senap och en tomat/gräddsås till?
Får fundera på saken.
Jag åt wraps. Idag blev det några skinkskivor och majonnäs i.
Till det en avokado/tomatsallad, och en liten smörgås från gårdagens bakning.
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
6 timmar sedan
Hej. Har som du varit en fanatisk korvätare med mängder av pasta och ketchup i mitt tidigare liv.
SvaraRaderaNu har jag faktiskt lärt mig att uppskatta en bra falukorv med hög kötthalt,
utan de här tillbehören ;)
Ketchup är alldeles för sött i min mun nu, så det vill jag inte ens ha.
Men gratinerad blir den väldigt god. Eller med gräddstuvad spenat, morötter eller vitkål.Eller i en Stoganoff med broccoli till. Det finns många goda användningsområden...
Tack Birgitta!
SvaraRaderaJag ska testa att "återuppliva" falukorven när jag kommer hem. Av någon konstig anledning är det alltid falukorv som jag brukar sakna när jag är ute och reser och äter "o-svensk" mat.
Har du något tips på en bra falukorvsort?