Nu är matlådor fixade för resten av veckan!
Ja, inte resten av veckan, men i alla fall fram till vi åker till Sydafrika på onsdag...
Tycker det är praktiskt med matlåda på jobbet. Man vet att man får bra mat, det är billigt, och man slipper leva i förvirring varje lunch kring den otroligt viktiga frågan "Var ska vi äta idag??".
Idag gjorde jag köttfärsbiffar med ädelost.
Ca en halv ädelost (kvibille Gräddädel hade jag idag) på ca 500 g köttfärs, räckte till 4 personer.
Jag vispade sedan ur pannan med ca 1 1/2 dl grädde och lite soja och hade som sås till.
En lättlagad middag och en god lunch i morgon!
P.S Att på en måndag äta brie & salamigratinerad kyckling och på tisdagen äta ädelostbiffar känns också ganska lyxigt och gott, och mycket mer upplyftande än de falukorvar och makaroner som förut kunde åka ner i lunchlådan...
Zucchinibiffar med linser
-
Kokboksrecept Dagens biffar med zucchini och linser kommer från Låt bönor
förändra ditt liv – Kokboken som jag skrev tillsammans med Lars-Erik
Litsfeldt oc...
3 dagar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar