Snart börjar "glasstiderna"!
Dvs när det är varmt, och "alla" sitter ute på stan och äter glass.
Jag gillar glass, men bara på våren/sommaren. På hösten/vintern tycker jag att det är för kallt.
Det här är inte glass men ändå gott om man är sugen på lite glassliknande efterrätt eller mellanmål.
Vispa ca 2 dl grädde med 1 tsk vaniljpulver och 1 dl hallon/blåbär.
Blanda sedan i 1 dl tjock yougurt och blanda runt.
Ställ i frysen ca 15 minuter. Rör om kraftigt och låt stå ca 20 minuter till.
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
3 timmar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar