onsdag 14 april 2010

Hindren är borta!

Länge, länge har jag kunnat skylla på snön för att inte snöra på mig joggingskorna eller ta cykeln.
Nu är det slut med det!

Cykeln är framtagen, värsta träningsvärken i rumpan är borta, och nu är steg 2 att leta upp joggingdojjorna och verkligen avgöra själv hur det fungerar att träna på LCHF:-)

Träning är verkligen bra för våra kroppar för man blir piggare och får mer energi och det är bra för hjärtat.
Och för de 5-7 kilon som jag har kvar att gå ner tror jag att lite träning kan få fart på förbränningen!
Hoppas det i alla fall!

Återkommer med rapport när jag tagit mig ut första gången!

4 kommentarer:

 1. Jag följer din blogg och nu är jag nyfien; nog har du väl gått ner mer än 13 kg nu ? Jag tycker du verkar ha sån ordning på ditt ätande och tänkande. Själv har jag gått ner 17 kg nu sen oktober 2009. Jag försöker vara sund och äta enligt LCHF och lyckligtvis har jag lyckats ganska bra.
  Har du någon målvikt eller är du egentligen nöjd?
  Har förstått att du tänker leva så här livet ut, och det har jag också tänkt. Lycka till i fortsättningen/Gunborg

  SvaraRadera
 2. Lycka till med träningen! :) Det är så härligt när man kommer igång.

  SvaraRadera
 3. Gunborg:
  Grattis!
  Jag har gått ner ungefär 15 kg nu. (Ska uppdatera bloggen) och har ungefär 5 kg kvar. Hade egentligen ingen målvikt från början, men nu när det börjar närma sig och man vet hur man ser ut nu så är det lättare att veta ungefär hur man vill väga. Det har inte gått jättefort men jag är väldigt nöjd! För jag dricker vin på helgerna och tar ett par chokladbitar i veckan. Det är inte "fusk" eller avsteg enligt min mening, utan det är såsom jag har tänkt att äta i fortsättningen. Om det har gjort att det tagit längre tid för mig att gå ner i vikt så är det okej ändå:-)

  Lycka till du också!

  Tack!
  Ja, det är härligt att komma igång med träning när man börjar få lite kondition. Innan är det mest en kamp tycker jag:-)

  SvaraRadera
 4. Jag är av samma åsikt. Lite vin då och då skadar inte och jag kommer att leva så. Även lite choklad. Det bästa är iaf att man fått bort bröd- och bullbehovet. Och så fort tycker jag inte att det gått för mej heller, ca 0,5 kg per vecka. Men jag mår så bra ! Ha en härlig helg/Gunborg

  SvaraRadera