Ja, och sen är det ju så gott också...

Det blev inte bara sparris:-)
Rostasfilé, smörstekta champinjoner, sparris och bearnaise.
Med recept och diverse tips och råd på vägen, utifrån de erfarenheter jag har, vill jag peppa både mig själv och andra till en nöjdare och lite smalare tillvaro. Och ge ett enkelt svar på den ständiga frågan: Vad ska vi äta idag? Kontakt: info@kostvagen.se
Åh så gott det såg ut!
SvaraRaderaVilken trevlig information att sparris är så nyttigt, jag älskar färsk grön sparris som är tillagad i ugnen :)
Mitt problem där är att jag inte tycker det smakar gott alls...sa jag far äta annat istället.
SvaraRaderaJa, jag gillar också sparris!
SvaraRaderaÄven gott att foliegrilla med lite parmesan och havssalt...
Och Ellen, gillar man det inte så kan man välja andra grönsaker:-) Tror inte att man ska försöka "tvinga" i sig saker bara för att det är nyttigt.