torsdag 29 april 2010

Restaurangtips

Igår var vi på en jättebra restaurang.
Fondueboden, på Vanadisvägen i Stockholm.

Där "fondueade" jag biff, kyckling och fläskfilé och till det fick man goda såser som chilibearnaise, fetaoströra, tsatsiki mm, mm.

Eftersom jag inte åt potatis/pommes frites så fick jag också en extra skål med grönsaker som jag också använde i fonduen.. Champinjoner, paprika, zuccini och broccoli.
Avslutades med en god cappuccino, en perfekt middag!

3 kommentarer:

  1. Åh vad gott det lät!!!
    Fondue var ett bra tips,jag hade nästan glömt att det fanns ;)

    SvaraRadera
  2. Vilket bra tips på restaurang! Har en fonduegryta själv, men det var väldigt längesedan den användes. Det var ju inte så bra med så mycket fett ;P

    SvaraRadera
  3. Ja, Fondue är faktiskt väldigt gott och det är synd att det blivit lite bortglömt!

    SvaraRadera