Sparris är en av de grönsaker som innehåller mest näringsämnen. Den är rik på folat, K-vitamin, C-vitamin, A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, mangan, fibrer, B6-vitamin, koppar, niacin, kalium, järn, zink, magnesium, selen och kalcium.
Ja, och sen är det ju så gott också...
Det blev inte bara sparris:-)
Rostasfilé, smörstekta champinjoner, sparris och bearnaise.
Zucchinibiffar med linser
-
Kokboksrecept Dagens biffar med zucchini och linser kommer från Låt bönor
förändra ditt liv – Kokboken som jag skrev tillsammans med Lars-Erik
Litsfeldt oc...
2 dagar sedan
Åh så gott det såg ut!
SvaraRaderaVilken trevlig information att sparris är så nyttigt, jag älskar färsk grön sparris som är tillagad i ugnen :)
Mitt problem där är att jag inte tycker det smakar gott alls...sa jag far äta annat istället.
SvaraRaderaJa, jag gillar också sparris!
SvaraRaderaÄven gott att foliegrilla med lite parmesan och havssalt...
Och Ellen, gillar man det inte så kan man välja andra grönsaker:-) Tror inte att man ska försöka "tvinga" i sig saker bara för att det är nyttigt.