Igår var vi på en jättebra restaurang.
Fondueboden, på Vanadisvägen i Stockholm.
Där "fondueade" jag biff, kyckling och fläskfilé och till det fick man goda såser som chilibearnaise, fetaoströra, tsatsiki mm, mm.
Eftersom jag inte åt potatis/pommes frites så fick jag också en extra skål med grönsaker som jag också använde i fonduen.. Champinjoner, paprika, zuccini och broccoli.
Avslutades med en god cappuccino, en perfekt middag!
Zucchinibiffar med linser
-
Kokboksrecept Dagens biffar med zucchini och linser kommer från Låt bönor
förändra ditt liv – Kokboken som jag skrev tillsammans med Lars-Erik
Litsfeldt oc...
3 dagar sedan
Åh vad gott det lät!!!
SvaraRaderaFondue var ett bra tips,jag hade nästan glömt att det fanns ;)
Vilket bra tips på restaurang! Har en fonduegryta själv, men det var väldigt längesedan den användes. Det var ju inte så bra med så mycket fett ;P
SvaraRaderaJa, Fondue är faktiskt väldigt gott och det är synd att det blivit lite bortglömt!
SvaraRadera