torsdag 11 februari 2010

Godaste brödet på länge!

Det här var ett lyckat bak!

Inte alls den där äggiga sockerkakskänslan utan verklig brödkänsla.


Färdigt på nolltid och jag lovar att vilken "LCHF-bröd-skeptiker" som helst skulle tycka att det var ok:-)

Mandel/Sesambröd

1 msk fiberhusk
1 dl skalade sesamfrön (jag hade oskalade frön som jag körde med stavmixern)
1 dl mandelmjöl (mald mandel)
1 tsk bakpulver
2-3 dl riven ost
3 ägg

Blanda de torra ingredienserna och osten.

Tillsätt därefter äggen och rör ihop till en jämn massa. Häll massan på en bakpappersklädd plåt. Bred ut tunt med en slickepott eller använd en bit plastfolie och brödkavel.

225 grader ca 8 minuter.
Klart!
Rött te var gott till.

Tror det här brödet blir jättegott som hamburgebröd. Eller frukostmacka, det blir det i morgon bitti:-)












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar