Idag blev mitt fredagsmys:
Chokladhallon med vaniljgrädde
Hallon
Mörk choklad
Vispgrädde
Lite vaniljpulver
Lägg ut lite hallon på bakplåtspapper på en plåt.
Riv ett par bitar mörk choklad på grova delen på rivjärnet och strö på hallonen.
In i ugnen på 150 grader tills chokladen smält (går snabbt).
Serveras med vispad grädde med lite vaniljpulver i.
Det här är en väldigt god och enkel efterrätt tycker jag. Om man vill servera den sötare så kan man ha vit choklad och/eller mjölkchoklad på. Och vaniljglass till är jättegott...
Calles fredagsmys blev lite annorlunda... En LYXSEMLA från Gunnarssons bageri.
Jag har aldrig gillat semlor men han älskar dem:-)
Till middag blev det Kycklinggryta med blomkålsris.
I morgon ska vi bort på födelsedagsmiddag, vi får se vad det blir då!
Ha en riktigt skön helg!
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
34 minuter sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar