måndag 8 februari 2010

Köttbullar

Köttbullar (köttfärs igen:-)) är gott!
Det går att kombinera ihop med många goda tillbehör.
Jag röstade för Köttbullar med gräddsås och brysselkål eller Köttbullar med gräddstuvad vitkål men Calle röstade på Köttbullar med coleslaw och nedan ser ni vem som fick sin vilja igenom. Den här gången...

Vitkål är helt klart en ny favorit! Har inte ätit speciellt mycket vitkål tidigare och har inte tänkt på att det faktiskt är en nyttig grönsak. Inte för att jag inte tyckt om vitkål men för att jag mest tänkt på just Coleslaw. Och det har man ju velat hålla sig ifrån, det är ju majonnäs i...
100 g vitkål ger oss b la halva vårt dagsbehov av C-vitamin.
Vitkål innehåller även kalium som kan hjälpa till och vara blodtryckssänkande.
Och det är billigt. Kan inte bli så mycket bättre!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar