onsdag 9 juni 2010

Kyckling med fetaost och örtsås

Kyckling är så bra mat tycker jag!
Kan varieras väldigt mycket, ätas både varm och kall och med ben och utan ben osv, osv.
Många goda tillbehör passar till kyckling också.
Det kan vara vardagsmat eller festmat, beroende på hur man gör.
Idag vardagsmat fast med fest-smak:-)

Kyckling med fetaost och örtsås
Recept 4 personer

1 paket färska kycklinglår (kycklingben)
Smält smör och lite kryddor i (grillsalt, peppar)

Sås:
2 dl vispgrädde
1 paket fetaost
2 msk färska kryddor (jag tog Örtkryddor provencale, bara Basilika är nog också gott)

Lite svart/vitpeppar


Pensla kycklingen med smält smör och ställ i ugnen på 225 grader ca 25 minuter.

Värm grädden och tillsätt fetaost och rör ihop så det smälter och blir krämigt. Krydda.
Ät med dina favoritgrönsaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar