När man äter midsommarlunch vid 15-tiden så blir det ju lätt så, även fast det var gott och rikligt med mat, att man blir lite hungrig igen senare på kvällen.
Då passar det här jättebra. Baconlindade kycklingben (och lite halloumi...) som serverades med 2 olika dipsåser.
En Guacamole, och en Thaisås som gjordes på 1 dl gräddfil, 2 dl creme fraiche och 1 dl sweet chili thaisås.
Jag åt bara Guacamolen, eftersom thaisåsen är söt och innehåller mycket (ca 50%) kolhydrater...
Dock uppskattade gästerna sina två såser och IBLAND får man ju göra undantag för deras skull:-)
Annars gör jag inte så mycket undantag även fast jag har gäster. De får äta samma goda mat som jag, och de brukar inte klaga:-)
Hur gör ni? Lagar ni mycket "specialmat" till icke LCHF-ande gäster?
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
6 timmar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar