lördag 21 augusti 2010

Rester!

Så här blev resterna efter Tacomiddagen: Blandade köttfärsen som var kvar från gårdagen med 1 dl creme fraiche, stekte "wrap" på 2 ägg och en liten skvätt vispgrädde... (vändstek)
Rulla ihop och så en halv avokado till. Väldigt gott och enkelt och en helt annan maträtt än igår, även fast det var rester:-)

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag har nu gått ner 30 kg genom att äta mindre portioner på fasta tidet. Har precis skrivit ett inlägg om det här:

  http://guldgris.wordpress.com/2010/08/22/darfor-undviker-jag-lchf-och-andra-dieter/

  Varför ska man begränsa sig med LCHF? Bara undrar. Går det snabbare att gå ner i vikt? Är det nyttigare än att äta enligt kostcirkeln?

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Grattis, 30 kg är en imponerade viktnedgång!!

  Det finns inget kort svar på din fråga:-) Annat än att jag inte anser att jag begränsar mig, bara för att jag utesluter mjöl/socker-produkter ur kostcirkeln.
  Det är lättare att gå ner i vikt utan träning med LCHF, om man önskar det, men det är inte för att ha en väldigt hög viktminskningshastighet som jag äter LCHF utan för att jag äter god mat och slipper ALLT sötsug (läs gärna nedan om övriga hälsoeffekter). Därför upplever jag inte alls att jag begränsar mig. Och ja, eftersom jag inte äter socker, mjöl eller konstgjorda fetter, och försöker äta mat med så få tillsatser som möjligt, så upplever jag att jag äter nyttigare än om jag äter "lite av allt".
  För ett år sedan hade jag nog ställt samma fråga som du.
  Lycka till framöver!

  SvaraRadera