måndag 16 augusti 2010

TV-serie som jag ska följa!

Jamie Olivers matrevolution.

Beundrar hans engagemang för äkta mat och man vill nästan gråta när Jamie blir tvingad av rektorn (och den livsmedelsindustri som står bakom skolmaten!!) att servera TVÅ sorters bröd till maten trots att lunchen innehåller ris!
"That will make them fat", kommenterar Jamie, men var tvungen att lyda order... Hoppas det går bra för honom framöver, såg onekligen tufft ut i första avsnittet...

3 kommentarer:

  1. Det såg jag med och tänker absolut följa! Gillar Jamie Oliver. :) Var själv i USA i somras hos mina kusiner och besökte deras skola.. Lunchen var ingen rolig upplevelse, det är precis som dom visade på programmet. Dessutom tar ju ca hälften med egen lunch och då är det chips eller något annat snacks med en dubbelmacka med jordnötssmör och sylt emellan. För de flesta. Aldrig sett så mycket överviktiga barn på ett och samma ställe heller.

    SvaraRadera
  2. OK...? Gick det igår? Såg inte det, men får väl hoppas på en repris på bra tid och dag! Låter ju onekligen spännande!

    SvaraRadera
  3. Såg också programmet och sa högt "men gud" flera gånger. De sa själva att de behövde hjälp men när han påpekade felen så anklagades han för att vara obstinat och överdriven. Vilka inskränkta människor. /Therese

    SvaraRadera