måndag 16 augusti 2010

Skåpsrensning 1

Idag städade jag köksskåp. Då dök den här upp. 24 förpackningar Cambridgekur. Minns inte ens när jag höll på med det senast, men jag minns att jag inte är någon bra pulver-kur-ätare för jag blir deprimerad bara av att veta att jag inte får tugga på mat... Men, som "tur" är finns de ju andra som är så superduktiga att de orkar hålla på med Cambridge så jag skänker bort hela klabbet!

5 kommentarer:

 1. Urk säger jag bara! Jag slängde ett par lådor med Allevo när jag rensade sist, smakar vidrigt och jag blir galen efter två dar! Jag älskar mat och klarar inte av de där sopporna. Mjöliga med konstig bismak å smakar bara konstgjort. Aldrig mer säger jag bara!=S Jag minns att jag fick sitta med ett sugrör långt in i sidan av munnen och ta pyttesmå klunkar för att inte få upp det igen! BRRR!

  SvaraRadera
 2. De första 3-4 kg av min viktminskning gjorde jag faktiskt med Cambridgesoppor. Smaken var det inget fel på, men det ger ju ingen mättnad... Det gick bra i två veckor, sedan skulle jag kunnat ge vad som helst för att få tugga på något ätbart!
  Som tur var upptäckte jag LCHF just när jag höll på med att försöka gå ner i vikt med Cambridge. Jag var ju redan inne i fettförbränning, så jag hoppade direkt på LCHF och håller på ännu. -18 kg just nu.
  /Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Tack Veronica =D! Längre fram tar jag mer än gärna emot ett och annat kostråd av dig. Även om jag inte tror att LCHF just är något för mig så är jag övertygad om du har en mängd bra info att delge mig om näringslära. Jag är riktigt imponerad över din blogg och har rekommenderat den till några personer som jag vet är intresserade av just LCHF. Mvh Madelene (din sambos arbetskamrat)

  SvaraRadera
 4. Elisabeth, kul att höra att du hittade en väg att kombinera Cambridge och LCHF!

  Nä, de är inte jättejätte-äckliga men det gäller ju att ha en bra plan för när man ska börja äta igen. Eftersom kroppen då gärna börjar lagra när man börjar äta mat eftersom man utsatt den för svält innan...
  Pulverkurers stora fördel tror jag är att man får en kick av den SNABBA viktminskningen!

  Åsa-Maria: Blä, ja det funkar ju inte att försöka äta sånt man tycker är äckligt!

  SvaraRadera
 5. Hej Madelene!

  Jaaaa, jag kom ju på det sen att jag hört att du inte ville äta LCHF:-)!
  Du är jätteduktig som fixar Cambridge, hoppas det var några smaker i förpackningen som passar.

  Stort tack för att du tipsat om bloggen och kan tycka att den är bra och läsvärd även fast du inte tycker det är något som passar för dig.
  Ha en bra dag:-)!

  //Veronica

  SvaraRadera