Kyckling är gott och bra och kan varieras mycket!
Jag gillar de här kycklinginnerfiléerna. De är små och går snabbt att tina om man inte planerat middagen så långt i förväg och plockat ur frysen. Och de är mörare än kycklingfiléer, tycker jag.
Man kan t ex skära dem i bitar, steka i smör, blanda i en halv Kvibile ädelost och lite/mycket grädde, och därefter skära ner lite tomater.
Sen har man en god och mättande middag. Och mina hemmaodlade bönor var gott till! Mina sista hemmaodlade bönor, snyft...:-(
Mina bidrag till Världsbokdagen 23 april
-
En dag för alla bokälskare 23 april är det Världsbokdagen, en dag som
verkligen är värd att uppmärksammas. Nu i digitala tider har bokläsandet
tyvärr hamna...
18 timmar sedan
Odlar också bönor, både bryt- och vax-. Håller med dig, de är såååå goda. Äter så mycket jag hinner och förväller och fryser in resten, men de är ju absolut bäst färska.
SvaraRadera