Igår lagade vi middag här på vandrarhemmet och idag har vi bokat bord på en restaurang här i Kivik som ser jättemysig ut.
Vi ville ha något som var gott och gick fort och inte krävde massa kryddor, då vi ju endast har salt och peppar med oss.
Det blev:
Oxfilé med champinjonsås och smörstekta salladsärter.
Samtidigt vid den andra spisen på vandrarhemmet så kokade en familj spaghetti. Med ketchup och en grönsallad. Igår var definitivt inte en dag när jag saknade pastan, jag var mycket mer nöjd med våran middag:-)!!
Hittade dessutom lite färsk timjan ute i trädgården utanför som förgyllde maträtten ytterligare.
Något man kan konstatera är att om man har bra råvaror, smör och grädde, så behövs inte mycket kryddor för att ändå kunna få det riktigt gott!
Påskbordets godaste efterrätter
-
Små glas med njutning Påsken närmar sig med stormsteg, idag bjuder jag på
några små njutningsfyllda desserter som är lätta att förbereda och ställa
fram i ...
6 dagar sedan
Håller helt med dig, det där är ju så mycket godare än pasta! :)
SvaraRaderaOch maten blev klar fortare än pastan också...:-)!
SvaraRadera