Att ta det man tycker om och kombinera ihop blir sällan fel.
Jag gillar vitlöksfrästa champinjoner väldigt mycket, och det passar ihop till det som man vill att det ska passa ihop med. T ex fläskkotlett och coleslaw.
Recept 4 personer
1 stor kotlett/person
Coleslaw
1/2 stor vitkål eller en hel liten
1 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
Salt/peppar
Hyvla vitkålen med osthyvel och ta den därefter med händerna och krama den lite mjuk.
Blanda runt med majonnäs/creme fraiche och kryddor.
Klart!
Blir nästan godast om man gör en dag innan så den får stå och dra lite.
Man kan öka/minska på creme fraiche/majonnäs om man vill, men själv tycker jag att 50/50 blir lagom proportion.
Om du också gillar champinjoner:
Skiva ett gäng och fräs med en hackad vitlöksklyfta och en stor klick smör!
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
6 timmar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar