måndag 4 januari 2010

Köttfärs, köttfärs...


Köttfärs med ekologisk tacokrydda. Serveras med lite creme fraiche, riven ost och tacosås. Mums!


Köttfärs är verkligen såååå användbart även utan spaghetti:-)!

Köttbullar, fetaostbiffar, ädelostbiffar, tacotallrik/tacopajj, köttfärsröra med ost... Finns hur mycket variationer som helst.
Enligt LCHF är det ju korrekt att välja fetare färs, som blandfärs. Jag tycker dock inte om blandfärs utan brukar köpa vanlig ekologisk köttfärs. Eller till och med mager (5%) köttfärs. För att jag tycker att den smakar mer riktigt kött.
Bristen på fett får man ordna med tillbehören. Och lite extra grädde i smeten! Och 1-2 ägg
Coleslaw, bearnaiese, ost är tillbehör som passar bra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar