söndag 17 januari 2010

Kokt torsk med äggsås

Ringer det bekanta klockor från skoltiden?
Det här var mycket godare!


Recept 3-4 personer

400 g torsfilé
Kokas i saltat vatten ca 5-7 minuter (om den är tinad, annars lite längre)

Äggsås

4 hårdkokta hackade ägg
Ca 25 g smör
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche
3-4 msk dill och/eller persilja
salt/peppar


Smält smöret och rör ihop i en kastrull med grädde, creme fraiche och kryddor.
Tillsätt ägget på slutet precis innan servering.
Servera med broccoli, blomkål eller annat du är sugen på!

3 kommentarer:

  1. supergott !
    ös på med vitpeppar !!!!

    SvaraRadera
  2. caroline falcenclou28 januari, 2013 12:48

    Det låter gott :) jag ska prova det idag .

    SvaraRadera
  3. Underbart! Glad att jag hittade, jag var så sugen på äggsås och torsk, tappat smaken på bacon :)

    SvaraRadera