Om du gillar kyckling och gillar fetaost, då passar den här maträtten dig garanterat!
Innan "LCHF-livet" serverade jag den ibland med pasta och ibland med ris.
Passade bra med båda, utifall du vill servera det till familjen/gäster!
Recept 4 personer
4 kycklingfiléer
1 paket fetaost
2-3 dl vispgrädde
1/2 paket cocktailtomater
2 vitlöksklyftor
Lite salt
Några rejäla tag med svartpepparkvarnen
Skär kycklingfilen i bitar och hacka vitlöken.
Stek kyckling och vitlök i en klick smör i stekpannan tills kycklingen är klar.
Smula fetaosten över kycklingen i pannan och rör runt tills det cremar till sig.
Tillsätt grädden och salt och peppar (var lite försiktig med saltet eftersom osten är salt i sig).
Halvera cocktailtomaterna och häll i dem.
Låt puttra ihop 3-4 minuter.
Servera!
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
6 timmar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar