tisdag 21 september 2010

Det här är varför det gick så dåligt för mig i Aftonbladets Viktklubb...

Ja, jag har varit med där en gång. Registrerat varenda ostskiva. Minns att en ostskiva var ångestframkallande många kalorier. Så när jag visste att jag åt för många ostskivor eller lite godis så pallade jag inte med att registrera längre...

Ärligt, de som orkar följa det här, och orkar handla hem all mat och sen registrera in allt de äter, de människorna är fantastiska!
Onsdag, vällingfrukost!?!?? Vuxna människor ska äta välling?!?!
Jag är hemma och är sjuk och har föööör mycket tid att surfa runt:-)!

4 kommentarer:

 1. Krya på dig!

  Eller VV, läsa i en bok hur många points det och det livsmedlet ger, sen räkna ihop totalen för dagen. Motion si eller så ger si eller så många bonuspoints att spara till helgen!
  Jo, jag vet, har varit med där. Funkade ett tag, men vem orkar räkna points resten av livet, och gå hungrig mellan varven??

  SvaraRadera
 2. Hur länge dröjer det innan man blir hungrig eller sugen på nånting att stoppa i munnen efter en sån frukost? 1 timme?
  Hälsningar från sjuksängen ;-)

  SvaraRadera
 3. Usch ja, känner igen det där, jag har varit med i både VV å Viktklubb, all den tid som går åt på att anteckna vad man ätit är så trist, minsta lilla klick med nåt ska skrivas upp! URK! Man tröttnar fort. Nu skriver jag iofs matdagbok på bloggen men den är ju inte lika detaljerad, det är mer för att det är kul för andra att se vad jag äter, mer som en tipstjänst!=))

  Åsa-Maria

  SvaraRadera
 4. Ja, kul verkar det inte.
  Och även om man tar bort kaloriräkningen ur programmet så tycker jag att maten verkar så otroligt trist! Så har jag alltid tyckt, det är därför jag aldrig anmält mig till t ex Viktväktarna. Känner mig själv för väl och vet att jag inte står ut med hackande av grönsaker och lightsåser och plupp/points-räknande:-)...
  Jag är verkligen glad över att äta smör och vispgrädde utan dåligt samvete! Äntligen!!

  SvaraRadera