onsdag 15 september 2010

Only for you...!

Jag är frisk och jag gillar inte att få nålar stuckna i min arm...
Jag är dessutom väldigt svår att sticka eftersom det tydligen är marigt att hitta blodådran...

Ändå satt jag där igår, på min vårdcentral, med en otrevlig man i provtagningen och blev stucken i armen TRE gånger innan man fick ut något blod...
Varför?
Jo, för att det är så många som är bekymrade över kolesterol och blodfetter! För att folk är jätterädda för högt kolesterol och att äta fett och att många upplever att det är svårt att "argumentera" emot det... (den frågan tar jag upp en annan gång...)
Därför har jag nu gjort ett test av kolesterol och triglycerider. Svaret presenteras i morgon. Jag har alltid haft bra (låga=doktor nöjd) värden förut i de tester som gjorts för 2 och 4 år sedan.
Jag återkommer med svaret.

3 kommentarer:

 1. Lång näsa på dom!=)) Jag väntar ivrigt på svaren!

  SvaraRadera
 2. Oj, det ska bli spännande. Måste nog beställa tid själv känner jag, bara för att överbevisa omgivningen som börjar bli väldigt orolig nu när jag ser så "mager" ut. Dom tror att jag inte får tillräckligt med vitaminer och att jag får högt kolesterol. Dessutom är dom bekymrade över att jag inte äter det, och det och det.........Pust, jag börjar lessna. Har ju inte stake att stå emot.

  SvaraRadera
 3. Ja, spännande värre:-)!

  Det är jobbigt att försvara naturlig mat ibland... Jobbigt och tråkigt när folk är så oförstående men så kan det vara. Man orkar inte ta diskussionen varje gång heller. Du får presentera mina testresultat sen för skeptikerna...:-)

  SvaraRadera