tisdag 7 september 2010

Varför är det jobbigt?

Jag har ju lovat mer "före och efter" bilder men det är verkligen inte kul...
Man känner sig inte direkt jätteglad när man tittar på de bilder som då var "före"...
Jag tycker själv att det är roligt att se "före och efter-bilder" på andra men det är fan inte roligt på sig själv, det lovar jag!

Men, förhoppningsvis kan det peppa någon lite extra. Och kom ihåg att glädjas på vägen! Att 3 kg faktiskt är 6 stycken smörpaket (det är tungt att hålla i!) och att 7 kg är en storlek mindre! Att 5 cm kring midjan kan räcka för jeansen du inte haft på 2år. Och så nu... Och nu börjar jag bli helt säker: Jag kommer aldrig att gå upp de där kilona igen! För nu vet jag vad min kropp mår bra av och vad jag klarar av att äta. Äntligen!!

7 kommentarer:

 1. Förstår att det är jobbigt. Jag tycker tom att det är jobbigt att lägga ut helkroppsbilder nu :S

  Men jag blir väldigt inspirerad av din före- och efterbild här. Du är kanonsnygg! :)

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken skillnad, du är supersnygg!

  SvaraRadera
 3. Tack vad ni är himla snälla:-)!!

  SvaraRadera
 4. Jag har inte läst hela din blogg men ville bara säga WOW! Jättesnygg är du! Vilken skillnad! Det är verkligen peppande att titta på gamla bilder av sig själv :O)

  SvaraRadera
 5. Vilken skillnad!! Jag hoppas på att kunna göra detsamma när jag är smalare.=) Jag blir superpeppad av att läsa din blogg och än mer nu när jag såg dina bilder! Vilken resa du gjort, jag har bara börjat min (lchf sen 17 maj) men jag vet att jag har valt rätt resa denna gången. Det känns finfint.=)

  Åsa-Maria

  SvaraRadera
 6. Härligt när resultatet syns så väl.
  Och så känner jag också, ALDRIG behöver jag bli lika stor igen nu när jag vet vad jag kan och inte kan äta.
  Underbart att se dina bilder och att läsa din blogg. /Gunborg

  SvaraRadera
 7. Härligt! Vilken skillnad =) Grattis! Och jag haller med när det gäller för- och efterbilder, alltid kul att se andras men inte sina egna. Jag är ocksa pa gang med för- och efterbilder. Inte för att jag är nere pa min malvikt ännu, utan mer för att visa skillnaden.

  SvaraRadera