söndag 26 september 2010

En god paj!

Paj är god, mättande och enkel mat som är lätt att variera efter hur man vill ha den. Man fyller med sina favoritingredisenser och mycket ost så har man en perfekt lunch/middag. Bra mat också när den värms upp dagen efter, jag tycker ofta att den blir ännu bättre då. Gott att äta med t ex avocado & tomatsallad eller lite paprika.

Att göra paj utan pajdeg är ett verkligt bra LCHF-knep men om man lägger några minuter extra kan man faktiskt göra en god och frasig pajbotten även utan mjöl.
Pajdeg:
50 g smält smör
1/2 dl fiberhusk (hittas bland glutenfria artiklarna i mataffären)
1 dl Kruskadkli (hittas bland mjölet i mataffären)
1/2 tsk salt
1 ägg
1 msk vatten

Förgrädda 10 minuter på 200 grader
Idag firar bloggen över 50.000 besök sedan i januari!
TACK för att ni läser och ha en riktigt skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar