Plugg, plugg... En jätteintressant och mastig dag med massor av information! Och redan nu har jag läst lika mycket om kost/kroppen som läkarna gör på hela sin utbildning!! Och jag har MÅNGA timmar kvar som jag ska lära mig mer... Läskigt, men ingen nyhet. När människor har vita rocken på tar vi lättare till oss kostråd utan att ifrågasätta. Än så länge! En sådan här dag somnar man tidigt och en plocktallrik är ett bra alternativ. Parmesanfyllda oliver, vildsvinssalami, skinka, brieost, cambonzolaost och en klick creme bonjour soltorkad tomat.
Ha en härlig fredagkväll!
Zucchinibiffar med linser
-
Kokboksrecept Dagens biffar med zucchini och linser kommer från Låt bönor
förändra ditt liv – Kokboken som jag skrev tillsammans med Lars-Erik
Litsfeldt oc...
2 dagar sedan
Vad spännande! Lycka till med pluggandet =)
SvaraRaderaTack:-)!
SvaraRadera