fredag 21 maj 2010

Cliff Barnes

Måste verkligen rekomendera den här restaurangen igen!
Underbar uteservering för en lunch när det är fint väder och fantastiskt drag på kvällarna, om man hellre går då!

Om man dessutom (när man tar bort potatisen/pommes fritsen) får en bit extra oxfilé istället för potatis så kan det inte bli annat än perfekt!

Har även testat på ett "smörrebröd" utan bröd, och fick då en jättefin kreation med salladsblad underst och massor av stora fina räkor, ägg och majonnäs!

Om ni ska luncha här, kom före 11.30...

2 kommentarer:

  1. Cliff Barnes: ligger nu under favoriter på datorn! Härligt med restauranger som förstår att det är gästerna man finns till för!
    TACK för receptet på rökta räkor! Gjorde dessa i kväll med hemgjord aioli (den var svår!), och SÅ GOTT!!!!! Ny favvis!

    SvaraRadera
  2. Hej Åse!
    Ja, verkligen kul med bra restaurangen som försöker göra kunden nöjd!

    Kul att du gillade räkorna, jag tycker också det är supergott! Och mycket billigare än att köpa färdigrökta räkor... Och man måste ju inte göra egen aioli, men det brukar bli gott:-)!

    SvaraRadera