måndag 10 maj 2010

Korv i gott sällskap

Jag är ingen korvfantast. I alla fall inte när det inte serveras ketchup och senap till:-)
Jag läste på mina gamla senapsburkar/flaskor i kylen, och herregud vad mycket kolhydrater/socker det är i senap!
Ketchupen (Heinz) klarade sig bättre, men just till en stark korv typ bratwurst eller cabanoss, så tycker ju jag att det är väldigt, väldigt gott med en stark senap till...

Någon som har något bra senapstips på senap med mindre socker i?

Blomkålsmos är ju i alla fall så gott, så gott! Så här gjorde jag denna gång:

En liten blomkål
2 msk philadelpiaost
1 1/2 dl vispgrädde
salt/vitpeppar
En rejäl klick smör

Blev perfekt konsistens och smak!

1 kommentar:

  1. Om jag inte har helt fel sa brukar dijonsenap ha mindre kolhydrathalt än andra sorter. Testa att googla!

    SvaraRadera