tisdag 4 maj 2010

Mera grillat!

Rostasfilé är en annan favorit, som blir fin-fin på grillen.
Här är den marinerad med mycket vitlök och timjan.

Som tillbehör serverades:

Hasselbackschampinjoner:

Köp stora champinjoner. Ta bort foten och gör några skåror i champinjonerna, så långt ned som möjligt. Stick ned skivor av någon smakrik lagrad ost. In i ugnen på 200 grader ca 15 minuter.
Jag penslade på dem en gång efter ca 5 minuter med smält smör...

Foliegrillad Sparris med parmesan:

Lägg sparris på några lager folie. Häll på lite havssalt och skiva eller riv över lite parmesanost. En klick smör på toppen! Lägg på grillen ca 7-9 minuter.

Till detta en klick bearnaise i valfri storlek.

2 kommentarer:

  1. Mums vad gott (om man bortser fran sparrisen ;-))

    SvaraRadera
  2. Haha, ja du får bortse från den:-)!

    SvaraRadera