Efter träningspasset passade det bra med lite god lax och en gräddig vitvinssås.
Laxen gratinerades idag med lite brieost, och kryddades med salt och citronpeppar.
Vitvinssås 4 personer
1 buljongtärning (fisk eller grönsak)
1 dl vitt vin eller matlagningsvin
2 1/2 dl creme fraiche
1 dl dill
1 rejäl klick smör
Låt vinet koka ner med buljongen ca 2-3 minuter. Tillsätt creme fraiche och dill och låt koka ihop.
Blanka av såsen med en klick smör innan servering.
En mycket god sås till fisk!
Vårgrön smoothie och mina tankar om grönt
-
Grönt är skönt Även om våren håller oss på halster i år så är den varmt
välkommen när den nu äntligen verkar vara på väg. För att få in lite
vårgrönska til...
1 dag sedan
Ser gott ut som vanligt :)
SvaraRaderaNice med tips på dillsås, det är ju så gott!