söndag 30 maj 2010

En härlig dag!


En god frukost, som jag är mätt på fortfarande, 6 timmar senare, skönt!
Sedan en utflykt till det underbara Zetas!

Kan verkligen rekomendera deras trädgårdscafés Kaffe Latte! Och kanelbullar och andra bakverk, om man nu äter sånt...
Det är faktiskt det enda som jag kan känna sug efter när jag ser (eller känner lukten av), kanelbullar... Godis, chips, pizza och sånt känns ointressant men kanelbulle känns fortfarande inte ointressant, konstigt:-)...

Har ni något som ni verkligen saknar nu när ni äter LCHF?

Jag har två saker, Kanelbullar och Lasagne. Inte det jag skulle ha gissat på från början utan jag hade nog trott att bröd och godis skulle vara svårare att undvika, men icke...
Ändå så var varken Lasagne eller Kanelbullar något jag åt speciellt ofta förut.

Efter Zetas-besök blev det hämtning av katten (igen...) på djursjukhuset. Han verkar pigg och glad och vi hoppas att han så förblir länge, länge, länge!

2 kommentarer:

  1. Jag saknar glass ibland, men det kan man ju iofs göra egen (LCHFvänlig). Men tänk, en bunke med Ben & Jerry's glass. Mmmm!

    SvaraRadera
  2. Jag har alltid varit väldigt svag för just kanelbullar. Inte så att jag saknar dom, men har väldigt svårt att låta bli om jag blir bjuden, för det är verkligen vansinnigt gott! Konstigt nog saknar jag ingenting egentligen. Trodde också att det skulle vara jättesvårt att avstå från bröd. Faktiskt anledningen till att det tog nästan två år innan jag vågade testa LCHF fullt ut. Märkligt nog fick jag inte nån brödabstinens alls :).
    Hoppas verkligen att kissen är frisk nu! Har själv katter och vet hur jobbigt det är när de blir sjuka.

    SvaraRadera