Min sallad på landet är sååå fin nu! Kan äta några blad varje dag till maten eller göra en god sallad!
Och sen väntar jag med spänning på mina rödbetor!
Ser fram emot dem kokta med smör, eller i en sallad med smulad fetaost... Mums!
Jag odlar i förra årets potatisland, och på något sätt verkar potatisar från förra året blivit kvar, även fast jag grävt om landet, så det har kommit potatisplantor här och var:-)
Jag ser det lite som ett "tecken" att jag ska äta någon/några färskpotatisar till denna sommar. Och sen kan man ju alltid ge bort, egenodlad färskpotatis brukar uppskattas.
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
24 minuter sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar