Har läst lite i SvD:s hälsobilaga och hittar bland annat information om mellanmål.
Om man har tid och lust att pyssla med 5-6 mål om dagen så kan man ju såklart göra det.
Men om man gör det för att "hålla blodsockret stabilt", så finns det ett enklare sätt. Ät dig mätt på fett och håll nere kolhydratintaget...
Och det sista, att man "blir trött av ett stort mål mat", det stämmer-om kolhydrater är en stor del av den stora portionen, inte annars!
En väldigt stor fördel med lågkolhydratkost är nämligen att man helt slipper paltkoman/tröttheten efter maten, det var en förändring jag upplevde direkt!
Frida Orrgren rekomenderar också att man ständigt bär med sig nötter att ta till om blodsockret faller och man riskterar att köpa "3 för 10" på närmaste affär...
Nötter är nyttigt och innehåller mycket som är bra för kroppen, men bäst är väl ändå om man inte ständigt behöver ta till dessa nötter, utan att man har ett stabilt blodsocker ändå? Eller?
Ibland är det enkla så väldigt svårt...
Pizzagratäng till fredagsmyset
-
Grönsakspizza Hör du också till dem som vill ha fler tips på hur du får in
mer grönsaker i din mat? Idag bjuder jag på en riktigt smakrik variant av
pizzag...
1 vecka sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar