En (till) sak som är bra med LCHF är att man nästan aldrig behöver kasta mat! Förut kastade jag säkert 1/2 kg pasta i veckan för hur gör man egentligen för att koka rätt mängd spaghetti?!?!?! Det blev alltid för mycket! Ibland åkte det in i matlådor i kylen, och sen fick man kasta det därifrån.
Nu äter man ju liksom bara det godaste och då är det bara det godaste som blir kvar som rester...
Perfekt för en snabb lunch!
Först har vi kycklingklubba med limesås (såsen som jag hade till grillade laxen fungerade även mycket bra till kyckling), och lite god sallad.Sen har vi rester av lite grillspett i sällskap med ägg, en halv babybel, lite röra på majonnäs, gurka och skinka och lite äppel & currysås. Endast fantasin sätter gränsen, eller hur:-)?
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
26 minuter sedan
Jag blir alldeles snurrig av all god mat du lagar!=)) Iofs så var det ju rester men det ser såå smarrigt ut! Tack för att du delar med dig av alla dina goda recept!
SvaraRaderaMvh Åsa-Maria
Åh tack, blir helt generad:-)...
SvaraRaderaJag ser det så som att jag vill ha det enkelt och gott! Och det tycker jag ofta att man kan få till:-)