Idag serverades LCHF-frukost (och middagen igår, och lunch och middag idag såklart) till min "normalätande" (normalätande låter inte klockrent men ni förstår hur jag menar...) syster.
Godare än te och mackor:-)!Ägg till frukost är verkligen outstanding! Ägg innehåller massor av nyttigheter, och allt kroppen behöver i vitaminväg förutom C-vitamin. Oavsett om man äter LCHF eller inte så borde de flesta våga släppa taget om frukostmackan lite och ersätta den med ägg:-).
Och är man extremt kär i "frukostmackan" så kan man ju också t ex baka Oopsies eller Poones, och därmed få både ägg och macka i ett. Rena kinderägget:-)!
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
33 minuter sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar