tisdag 20 juli 2010

Semester och träning

Snart är det dags för lite ledighet för mig, ska bli fantastiskt skönt!
Och när man är ledig, ja då har man mycket tid för träning, eller hur...:-)?

Faktum är att träning inte behöver ta tid. Att den bästa träningen är den som är i din vardag och som du därför inte upplever som en tidstjuv.
Att cykla till jobbet tycker jag är sådan bra träning! Man får frisk luft, vaknar till och får samtidigt motion. Kan man inte cykla till jobbet kanske man kan cykla till bussen, tåget osv.
Något annat som jag tycker är bra är om man kan träna lite hemma. Det behöver inte vara avancerat, det ska vara efter ens egen förmåga men alla kan!

Jag har av min syster fått ett träningsprogram att göra hemma som tar ca 10-15 minuter. Jag vill stärka rygg och mage och kanske få lite synliga armmuskler, och det går, även utan gym och hantlar.
Lite extra promenader, eller jogging om man orkar, är härligt nu på sommaren! Man ser vackra saker och man tar del av det underbara ljuset!En promenad i ett vackert skogsområde är bra för både kropp och själ. Ta med egna hunden eller låna någon annans hund:-)

2 kommentarer:

 1. Det är bara det att man först EFTER att man promenerat/tränat att man fattar att det är så skönt! Kommer inte ihåg detta faktum när man ligger kvar i sängen!

  Är det en "softis" på bilden?
  Ser iaf ut som det. Jag hade en som blev nästan 16 år. Saknar!

  SvaraRadera
 2. Helt rätt Åse, så funkar man:-)!
  Det är därför det är bra att ha den där "efter-känslan" ofta så att den är så färsk i minnet att den blir tydlig där i sängen/soffan:-)

  Ja, en "Softis". Han fyller 2 år i höst och är en superglad och mysig hund som gillar människor och promenader.
  Försår att du saknar din:-(!

  SvaraRadera