Favorit i repris, Timjankryddade köttfärsbiffar med ädelost.
Man bara formar biffarna runt en lagom stor bit ädelost och steker. Sen häller jag på lite grädde (ca 1 1/2 dl för två personer) och låter puttra ca 5 minuter.
Lite kokta brytbönor med en bit hyvlat smör passar bra till och hela maträtten kändes lite mormor/farmor-aktig på något sätt. Ja, förutom ädelosten, så med den i biffarna kan kan säja att det är en moderniserad farmor/mormor-maträtt:-) Jag har odlat egna brytbönor i år och snart, snart är de klara... Extra gott med egenodlat:-)!
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
38 minuter sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar