Grillspett är lite roligt just nu tycker jag.
Man får vara noga med att blöta grillspetten en stund bara annars börjar de brinna. Har testat...:-)
Nedan har vi grillspett gjorda på kycklinginnerfiléer och ett "kebabspett" gjort på nötfärs som blandats med vitlök, lök och färska örter. Supergott, testa det!
En god sås på lite mynta och fetaost passar nog väldigt, väldigt bra till köttfärspettet!
Vi åt curry/äppel-sås från Erik Lallerstedt (igen...). En supergod sås till kyckling!
Om ni äter väldigt strikt, blunda för majskolven!
Jag åt en halv med smör på. Gudomligt gott! Ibland så...
Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt
-
Beställningsbar bakbok Jag fick just veta att Baka med frukt & grönt – En
glutenfri blandning av sött och salt går att beställa på både Bokus och
Adlibris ...
27 minuter sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar